Електрично ќебе (120х150cm)

product picture
product picture
1.290 МКД

Електричното ќебе претставува едноставно и ефикасно решение за греење на постелата. Со него ставете крај на студот и ладната постела. Брзо, силно и целосно загревање на постелата кое овозможува длабок сон, опуштено, одморено тело и голема заштеда на енерг

Димензии 120х150cm

Карактеристики:

• Лесно се мести под по чаршавот и ефикасно ја загрева целата постела (чаршавот и прекривките);

• Едноставна регулација и контрола на температурата;

• Засебна, дуална регулација на температурата за секоја страна од креветот за двајца;

• Голема заштеда на енергија (троши помалку од една сијалица);

Голема трајност и лесно одржување.

Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty