РЕИШИ екстракт (30 капсули)

product picture
product picture
500 МКД

Пакување: 30 капсули, пластично пакување.
Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 до 2 капсули во денот со вода по оброк (најдобро по ручек).

Екстрактот од Реиши e додаток на исхраната кој содржи 500 мг чист екстракт од медицинската печурка Реиши (Ganoderma Lucidum), која има долга традиција и научно докажано адаптогено дејство во регулација на метаболизмот и здравјето.

Редовната употреба на Екстрактот од Реиши овозможува внесување на:

• пептидогликани (бета глукан), терпеноиди (тритерпени), минерали и други уникатни биоактивни молекули за добар имунитет, многу енергија и добра продуктивност на организмот, за намалување на стресот, одржување на здравјето и долговечноста;

Препаратот е нaменет за сите кои имаат потреба од регулација на имунитетот, лица со слаб имунитет подложни на настинки и болести на дишните или уринарните патишта, лица со автоимуни болести, кај лица со анкциозност, депресија, недостаток на енергија, слаба меморија и когнитивна функција, лица со тумори и малигни болести, нарушена функција на ендокриниот систем и заболувања на повеќе органи.


Можеби ќе ви се допадне