ЛИСТ ОД МАСЛИНКА 30 cps

product picture
product picture
500 МКД

Пакување: пластично капување, 30 капсули, 500 мг.
Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден.

ЕКСТРАКТ ОД ЛИСТ ОД МАСЛИНКА е додаток на исхраната кој содржи екстракт од листови од Кинеска маслинка (Canarium album (Lour.) Raeusch) извор на олеуропеин и други антиоксиданти и фитоелементи, кои поволно влијаат на повеќе сегменти на човековото здравје.

Редовниот внес на Екстрактот од лист од маслинка обезбедува:

• олеуропеин и други антиоксиданти за заштита и одржување на функцијата на крвните садови и нервите;

• полифенолни соединенија кои помагаат во одржувањето на циркулацијата;

• природни компоненти кои се потребни за одржување на добар имунитет.

Препаратот е наменет за лица со заболувања и оштетувања на крвните садови, како нарушен крвен притисок, циркулација и други, лица со оштетување или нарушена функција на нервниот систем, лица со намален имунитет, чести инфекции со вирусот на Херпес и лица кои имаат голем оксидативен стрес.


Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty