Екстракт од ЛИСТ ОД МАСЛИНКА (30 капсули)

product picture
product picture
500 МКД

Пакување: пластично капување, 30 капсули, 500 мг.
Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден.

ЕКСТРАКТ ОД ЛИСТ ОД МАСЛИНКА е додаток на исхраната кој содржи екстракт од листови од Кинеска маслинка (Canarium album (Lour.) Raeusch) извор на олеуропеин и други антиоксиданти и фитоелементи, кои поволно влијаат на повеќе сегменти на човековото здравје.

Редовниот внес на Екстрактот од лист од маслинка обезбедува:

• олеуропеин и други антиоксиданти за заштита и одржување на функцијата на крвните садови и нервите;

• полифенолни соединенија кои помагаат во одржувањето на циркулацијата;

• природни компоненти кои се потребни за одржување на добар имунитет.

Препаратот е наменет за лица со заболувања и оштетувања на крвните садови, како нарушен крвен притисок, циркулација и други, лица со оштетување или нарушена функција на нервниот систем, лица со намален имунитет, чести инфекции со вирусот на Херпес и лица кои имаат голем оксидативен стрес.


Можеби ќе ви се допадне