ПРЕДИЗВИК 21 Ден до рамен стомак

product picture
product picture
980 МКД 650МКД

Смачено ти е да се чувствуваш надвор од форма?! 

Од подуеност, тежина околу стомакот, прејадување без контрола, со тоа и чувство на замор?

Ајде заедно да го промениме тоа!

Прифати го овој предизвик заедно со мене! 21 ден до видлива промена! 

Што добиваш?

• Секој работен ден, НОВИ  10 минутни интензивни видео тренинзи до рамен стомак! (вкупно 21 тренинг)

• Листа на дозволени и забранети намирници

•Гратис производ капсули СЛИМ КОМПЛЕКС коЈ го убрзува процесот на слабеење, за повеке информации кликнете на линкот  https://naturatherapy.mk/p/240/slim-complex-2x-slim-fiber-set

• ФБ и вибер група за поддршка и информации

•Започнуваме наскоро


Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty