SLIM COMPLEX + 2x SLIM FIBER SET

product picture
product picture
995 МКД

Пакување: пластични пакувања, 500мг, 30+60 капсули.

Дозирање и начин на употреба: Се зема 1 капсула Слим Комплекс заедно со 1 капсула Слим Фибер 2 до 3 пати на ден, 15-20 мин пред пред оброк, со голема чаша вода,

Сетот Слим Комплекс и Слим Фибер е природен, дуален систем за подобра регулација на тежината и намалување на килограмите. Производите содржат уникатна комбинација на растителни екстракти (екстракт од јаболков оцет во прав, екстракт од цимет, (Cinnamomum spp.), екстракт од зелено кафе (Coffea Arabica/robusta) и Глукоманан (Amorphophallus konjak), кои имаат докажани механизми на дејство за намалување и регулирање на тежината и овозможуваат ефикасно и безбедно намалување на вишокот килограми.

Редовниот внес на Слим Комплекс и Слим Фибер сетот:

• Го намалува чувството на глад, дава ситост со што го намалува внесот на храна (растителните влакна го пополнуваат дигестивниот тракт и даваат чувство на ситост);

• Го редуцира внесот на калории од шеќерите и мастите преку забрзување на метаболзимот на дигестивниот тракт;

• Го стимулира топењето на масти и го намалува таложењето на мастите во телото.

Сетот СЛИМ Комплекс и Фибер е наменет за сите возрасни лица и деца над 15 години кои имаат потреба од регулација на тежината и намалување на килограмите, гојазни лица лица со вишок на масни наслаги, лица со забавен метаболизам и мрзливи црева.

Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty