ВИТАМИН Ц КОМПЛЕКС (2+1) ПАКЕТ (1000мл)

product picture
product picture
1.990 МКД

Пакување: 1000мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 15мл, 1-2 пати на ден по oброк.

Витамин Ц комплекс е додаток на исхраната со посебна медицинска намена за одржување и подобрување на функцијата на имунолошкиот систем кај човекот, со специјална течна формула која содржи појачани вредности на 3те микронутриенти кои се клучни за правилна имуна функција (1000мг витамин Ц, 2.000 И.Е. витамин Д3 и 15мг цинк (цинк пиколинат) и додадени билни екстракти, биофлавоноиди (од цитруси и акаи бобинка) и пиперин за подобрена апсорпција и искористување на активните состојки и поефикасно дејство.

Редовниот внес на Витамин Ц Комплекс помага во:

• одржување на добра имунолошка функција и заштита на организмот од инфекции предизвикани од страна на патогените микроорганизми;

• намалување на оксидативниот стрес на организмот и заштита на клетките од оштетување предизвикани од страна на слободните радикали;

• одржување на метаболизмот на калциум и превенција од појавата на остеопороза.

Витамин Ц Комплекс е наменет за сите лица, деца над 12 годишна возраст и возрасни, кои имаат потреба од зајакнување и одржување на имунитетот, лица со послаб имунитет склони кон чести настинки и инфекции, како и лица со остеопенија и остеопороза.

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty