Бронхо Протект (500мл)

product picture
product picture
995 МКД

БРОНХО ПРОТЕКТ

Пакување: 500мл, пластично пакување.

Дозирање и начин на примена: Зависно од возраста (над 4 години) се препорачува внес на 5-10мл, 1-3 пати на ден со oброк.

Бронхо Протект е додаток на исхраната со екстракти од Кинески Тегавец, куркумин, рузмарин, црно семе, медицинската печурка Реиши и витамин Ц и Д.

Редовниот внес на Бронхо Протект помага во:

• подобрување на имунитетот и одржување на имуната функција на организмот;

• заштита и одржување на функцијата на органите за дишење, при инфекции на горните и долните дишни патишта предизвикани од патогени микроорганизми и алергиски реакции;

• намалување на продукцијата на секрет, негово полесно исфрлање од телото, како и смирување на кашлицата.

Бронхо Протект е наменет за сите лица, деца над 4 годишна возраст и возрасни кои имаат потреба од зајакнување и одржување на имунитетот, деца и лица со инфекции и обструкции на горните и долни дишни патишта, посебно со инфекции и воспаленија не бронхиите и белите дробови и лица со ХОБС, лица со фиброза и пушачи.

Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty