МАШРУМ КОМПЛЕКС 0,5 Л

product picture
product picture
995 МКД

Пакување: пластично капување, 500 мл.

Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 20мл, 1 до 2 пати на ден по оброк.

MUSHROOM COMPLEX е додаток на исхраната кој содржи екстракти на 5те најмоќни медицински печурки (Шитаке (Lentinus edodes), Реиши (Ganoderma lucidum), Чага (Inonotus obliquus), Кордицепс (Cordyceps Sinensis) и Лавовска грива (Hericium erinaceus)), збогатени со витамините Б2, Б3, Б5, Б6, Ц и цинк, а е неменет за регулација на имунитетот, подобрување на когнитивната функција, енергијата и виталноста на организмот.

Редовниот внес на MUSHROOM COMPLEX обезбедува:

- Бета-Д-Глукан, други пептидогликани, цинк и витамин Ц кои помагаат во одржување на правилна имуна функција и имуна регулација; (Medicinal mushrooms as a source of antitumor and immunomodulating polysaccharides, S. Wasser, Applied Microbiology and Biotechnology, November 2002 Beta-glucans from edible and medicinal mushrooms: Characteristics, physicochemical and biological activities, Fengmei Zhu et al. Journal for Food composition and analysis, August 2015)

- Медицинската печурка Реиши (Ganoderma Lucidum) придонесува за природна имунлошка одбрана на организмот;

- Специфични антиоксидантни, минерали и витамини за ефикасна заштита од слободните радикали и оксидативниот стрес и подобрување на нивото на енергија и виталност на организмот;Препаратот е нaменет за сите кои имаат потреба од регулација на имунитетот, лица со автоимуни болести, алергии и интолерантности, кај лица со анкциозност, депресија, недостаток на енергија, слаба меморија и когнитивна функција, лица со тумори и малигни болести, како и лица со нарушена функција на ендокриниот систем.

Препаратот е нaменет за сите кои имаат потреба од регулација на имунитетот, лица со автоимуни болести, алергии и интолерантности, кај лица со анкциозност, депресија, недостаток на енергија, слаба меморија и когнитивна функција, лица со тумори и малигни болести, како и лица со нарушена функција на ендокриниот систем.

Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty