ЕЛДЕРБЕРИЛ имун сируп (500мл)

product picture
product picture
995 МКД

Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 5 до 10 мл, 2-3 пати на ден по оброк, зависно од возраста. Препаратот може да се употребува и од страна на деца над 3 годишна возраст.

Елдерберил имун сируп претставува додаток на исхраната со концнтриран екстракт од црн бозел (Sambucos Nigra), збогатен со прополис, цинк и витамин Ц, наменет за поддршка на имуниот систем за подобра заштита од настинки, грип и инфекции на дишните патишта.

Редовниот внес на Елдерберил имун сируп обезбедува:

• уникатни антоцијанини од црниот бозел кои во научните истражувања покажуваат способност да помогнат во одржување на силен имунитет;

• прополис кој делува заштитно при инфекции предизвикани од микроорганизми;

• цинк, кој поседува анти-вирални својства, а заедно со витаминот С се докажени елменти за поддршка на имунитетот.

Производот Еделберил Имун сируп е поддржан и препорачан за употреба од страна на Здружението на Педијатри на РМ.

Елдерберил имун сируп е наменет за сите лица кои сакаат да се заштитат од бактериски или вирусни инфекции кои предизвикуваат настинки, грип и заболувања на органите за дишење како и лица со слаб имунитет. Може да го користат и деца над 3 годишна возраст.

Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty