ЦРВЕН ОРИЗ 30cps

product picture
product picture
500 МКД

Пакување: пластично капување, 30 капсули, 500 мг.

Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден пред оброк.

ЕКСТРАКТОТ ОД ЦРВЕН ОРИЗ е додаток на исхраната кој содржи квасец од ферментиран црвен ориз со Манаколин К наменет за одржување на балансирани нивоа на холестеролот во крвта.

Редовниот внес на Екстрактот од црвен ориз обезбедува:

• фитостероли и други биоактивни молекули (Манаколин К) кои го помагаат одржувањето на здрави нивоа на холестеролот (ЛДЛ холестеролот).

• регулација на продукцијата на холестерол во црниот дроб и односот помеѓу ХДЛ и ЛДЛ холестеролот во крвта.

Препаратот е наменет за лица со хиперлипидемии (покачени нивоа на масти и холестерол во крвота), лица со кардиоваскуларни болести (оштетувања на крвните садови, лица со прележан инфаркт и мозочен удар, и др.)


Можеби ќе ви се допадне

Natura Threpy лојалти

Како до поени ?

Што повеќе купуваш, повеќе поени добиваш.
Loyalty