ЦРВЕН ОРИЗ 30cps

product picture
product picture
500 МКД

Пакување: пластично капување, 30 капсули, 500 мг.

Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден пред оброк.

ЕКСТРАКТОТ ОД ЦРВЕН ОРИЗ е додаток на исхраната кој содржи квасец од ферментиран црвен ориз со Манаколин К наменет за одржување на балансирани нивоа на холестеролот во крвта.

Редовниот внес на Екстрактот од црвен ориз обезбедува:

• фитостероли и други биоактивни молекули (Манаколин К) кои го помагаат одржувањето на здрави нивоа на холестеролот (ЛДЛ холестеролот).

• регулација на продукцијата на холестерол во црниот дроб и односот помеѓу ХДЛ и ЛДЛ холестеролот во крвта.

Препаратот е наменет за лица со хиперлипидемии (покачени нивоа на масти и холестерол во крвота), лица со кардиоваскуларни болести (оштетувања на крвните садови, лица со прележан инфаркт и мозочен удар, и др.)


Можеби ќе ви се допадне

Натура терапи лојалти

Како до подароци

Што повеќе купуваш, повеќе добиваш.
Како да станеш дел од програмата ?
Со купување на производ, во било кој продажен центар на Натура Терапи низ целата држава, или преку центарот за грижа на корисници, ќе добиете Ваша Картичка за лојалност со единствен број и ќе освоите поени за направената нарачка.

Доколку немате Картичка за лојалност, а направите он-лајн купување преку веб страната или социјалните мрежи, самиот систем ќе Ви додели број на картичка со автоматски внесени освоени поени.
Што добиваш ?
Со собраните поени, како член на Програмата за лојалност на компанијата, имате единствена можност да освоите подарок по желба, од листата на подароци која може да ја погледнете овде Лојалти продукти.

Освојте подарок уште со првата нарачка или собирајте поени за вашиот омилен производ!
Како до поени ?
Со секое наредно купување, за секој купен единечен производ или сет производи, преку продажните центри, центарот за грижа или он-лајн медиумите Вие освојувате поени.

Најавете се на веб страната и во секое време следете ја состојбата со поените и нивната вредност во понудената листа на подароци.
Loyalty