Донација на компанијата „Натура Терапи“ во Клиниката за детски болести Клиниката за детски болести во Скопје денеска доби значајна донација од компанијата Натура Терапи.

Станува збор за модерен пренослив ЕХО апарат за ултразвучна дијагностика, вреден 10.000 евра. Уредот обезбедува брза и точна дијагноза и ќе им помогне на децата да добијат квалитетни лекарски прегледи. Сашко Дрвошански, нутриционист во Натура терапија рече дека одговорност на една компанија е не само да произведува здрави и квалитетни производи кои им помагаат на луѓето во секојдневниот живот, туку и да му помага на општеството./ Alsat.mk