Кариера
во Натура Терапи

NATURA THERAPY e прва домашна компанија производител на широк спектар иновативни додатоци на исхраната, наменети за подобрување и одржување на човековото здравје. Производите на компанијата имаат континуирана маркетиншка поддршка на најгледаните национални ТВ канали и социјалните мрежи што резултира во висока препознатливост, големо побарување на производите и огромен број задоволни корисници. Согласно својата развојна стратегија и зголемен обем на работа компанијата има потреба од вработување

Работните обврски предвидуваат:

  • Телефонска продажба на производи и продажба преку социјалните медиуми;
  • Водење на грижа за корисниците;
  • Други работи поврзани со унапредување на продажбите и промоција на услугите и производите на компанијата.

Услови за работа:

  • Желба за работа, учење, напредок, лојалност и развиен тимски дух;
  • Предност имаат кандидати со работно искуство во продажен Call Center и развиени комуникациски вештини;
  • Заработка од 250 до 1000 евра месечно.

За кандидатите од Скопје работата предвидува 5 работни дена во неделата, 8:30 до 16ч, во современа работна средина во Call центарот на компанијата, додека сите пријавени кандидати од другите градови имаат можност за работа од дома. Се работи со користење на готови бази на податоци и клиенти на самата компанија. Основната плата е во денарска противвредност на 250 евра, плус редовни месечни бонуси и дополнителни награди! Избраните кандидати добиваат бесплатна темелна обука (практична и теоретска) и курс по нутриционизам со сертификат потребен за понатамошната работа. Сите кандидати кои ќе ги поминат обуките, по пробен период од 30 дена, добиваат вработување, работејки во Call Center-от, или од дома и имаат можност да станат дел од најдинамичната и најуспешната домашна компанија, предводник во развојот на пазарот на додатоци на исхраната, промена на здравствените навики и подобрување на севкупното здравје на нашите граѓани.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените услови можат да испратат CV преку полето Брза Апликација.

Станете дел од тимот на Натура Терапи

Пополнете ја апликацијата подолу за да станете дел од семејството на Натура Терапи.
Ќе добиете повратен одговор од нашиот тим во рок од 24/48 часа.