Супер Антиоксидант со ЦРНО ГОЏИ за дијабетичари (200g)

Пакување: стаклена тегла, 200мл.

Дозирање и начин на употреба: се зема 1 кафена лажичка со оброк, еднаш до два пати во денот (зависно од употребата пакувањето е доволно за 15-25 дена).


1,490 ден.

1,190 ден.