Супер АНТИОКСИДАНТ со црно гоџи (200g)

Пакување: стаклена тегла, 200мл.

Дозирање и начин на употреба: се зема 1 кафена лажичка со оброк, еднаш до два пати во денот (зависно од употребата пакувањето е доволно за 15-25 дена).


1,490 ден.

995 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео