СПИРУЛИНА екстракт(120 таблети)

Пакување: Пластично пакување, 120 таблети (400mg спирулина во прав)

Дозирање и начин на употреба: 3 до 6 таблети на ден, (земени 2 до 3 пати) задолжително со оброк;