СЛИМ Комплекс (250ml)

Пакување: стаклено шише 250 мл

Дозирање и начин на употреба: Се зема по една лажица (5мл) Слим Комплекс 2 до 3 пати на ден, половина час по оброк! Дозволено за деца над 15 год.


1,490 ден.

1,190 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео