Реиши имуно протект (330g)

Пакување: стаклена тегла 330гр.

Дозирање и начин на употреба: Една кафена лажичка (околу 10гр) се зема еднаш до два пати на ден. 


1,490 ден.

995 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео