Кафе со РЕИШИ (20x2,5g)

Пакување: 20 кесички за индивидуална употреба (1 кесичка - 2,5гр, содржи 250мг екстракт од реиши).

Дозирање и начин на употреба: Се препорачува употреба на 1 до 3 кесички на ден. Истурете 1 касичка во шоља за кафе, наполнете ја со врела вода и промешајте. Со додавање на мраз може да подготвите и ладен кафе напиток.


660 ден.

530 ден.