Гастро комплекс (250ml)

Пакување: стаклено шише, 250мл.

Дозирање и начин на употреба: Се зема по 5мл два пати на ден (една лажица (5мл) се меша во 2-2,5 дл вода и се пие наутро, 1 ч пред оброк и навечер 1 час пред спиење). Едно шише се употребува 25 дена.


1,490 ден.

1,190 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео