Електрично ќебе (140х170cm)

Електричното ќебе претставува едноставно и ефикасно решение за греење на постелата. Со него ставете крај на студот и ладната постела. Брзо, силно и целосно загревање на постелата кое овозможува длабок сон, опуштено, одморено тело и голема заштеда на енергија.

  • Димензии 140х170цм
  • Лесно се мести под по чаршавот и ефикасно ја загрева целата постела (чаршавот и прекривките);
  • Едноставна регулација и контрола на температурата;
  • Засебна, дуална регулација на температурата за секоја страна од креветот за двајца;
  • Голема заштеда на енергија (троши помалку од една сијалица);

Голема трајност и лесно одржување.


2,190 ден.

1,750 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео