Екстракт од Комбуха со ЦРНО ГОЏИ (250ml)

Пакување: 250мл стаклена амбалажа.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 кафена до 1 супена лажица (5-7 мл) три пати на ден, на празен стомак (20-30 минути пред оброк).