Екстракт од дива боровинка (60 капсули)

Пакување: 60 капсули, пластично кутивче.

Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 капсула 2 пати во денот со вода по оброк (во зависност од здравствената состојба може да се земат двапати дневно по 2 капсули)