Универзален Мелем (2+1) ГРАТИС

Универзалниот мелем е единствен производ на нашиот пазар кој е составен од 7 специјално одбрани органски и ладно цедени масла (ладно цедено маслиново масло, масло од мастик  (од смолата од дрвото Матик од Грчкиот остров Киос), масло од невен, масло од семки од грозје, семки од јагоди и семки од малини, рицинусово масло, додаден витамин Е и пчелин восок). Маслата во мелемот, предводени од маслото од мастик чие лековито дејство е признаено и од страна на Медицинската Агенција на ЕУ имаат докажано антиоксидативно, антимикробно, антипаразитско, антифунгално и антиинфламаторно дејство и се наменети за смирување на сите воспаленија и регенерација на секој тип кожа. Универзалниот мелем не содржи кортикостероиди, нити други хемикалии, конзерванси или парфеми.}


1980 ден.

1,580 ден.