Супер Антиоксидант со црно ГОЏИ (2+1) ГРАТИС

Супер Антиоксидант е целосно природен додаток на исхраната кој содржи цел плод од црна гоџи бобинка (Lycium ruthenicum) како најконцентриран извор на најмоќните антиоксиданти антоцијанини, алфа липоична киселина и витамин Ц! Црната гоџи бобинка содржи дури 25 различни полифенолни антиоксидативни компоненти (вклучувајки и нарингин, катекини и други биофлавоноиди) и има најширок спектар ( 16 различни видови) и највисоки концентрации на антоцијанини во природата (100гр црно гоџи содржи над 3600мг антоцијанини, што е над 10 пати поголема концентрација на антоцијанини во споредба со дивата боровинка!)}


2980 ден.

1,990 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео