Снаил Комплекс (2+1) ГРАТИС

Snail Complex e додаток на исхраната наменет за одржување на здравјето на зглобовите и сврзното ткиво. Уникатна формула базирана на единствениот, оригинален Nutrilex протеински комплекс од секрет од полжав (со Алантоин).}