Реиши имуно протект (2+1) ГРАТИС

Екстрактот од Реиши содржи над 400 биоактивни молекули со докажано имуномодулаторно и лековито дејство. Високата концентрација на бета глукан, пептидогликани, тритерпени, селен, германиум и други состојки го прави екстрактот од Реиши најмоќниот природен имуномодулатор кој го подобрува имунитетот, ги смирува воспаленијата и докажано помага во третманот на болестите и ракот. Пептидо гликаните конкретно имаат докажано антимикробно и антивирално дејство за ефикасно уништување на вирусите и бактериите кои предизвикаат инфекции! Црното семе е познат еликсир кој со векови се применува за подобрување на имунитетот и здравјето на Блискиот Исток. Денес многубројни студии го потврдуваат неговото имуно-модулаторно, анти-инфламаторно, анти-микробно и анти-вирално дејство со кое црното семе ефикасно спречува бронхијални опструкции, настинки и вируси, и помага да се зголеми отпорноста и функцијата на белите дробови. Ѓумбирот и семето од коприва, кои од многу одамна успешно се употребуваат во народната медицина, имаат многу силно анти-инфламаторно дејство кое успешно ги смирува воспаленијата, болките, отокот и алергиите, а помага и во третманот на инфекциите на уринарниот и дигестивниот систем, простатата и други органи.}


2980 ден.

1,990 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео