Реиши ЕКСТРАКТ (2+1) ГРАТИС

Екстрактот од Реиши содржи над 400 биоактивни молекули со докажано имуномодулаторно и лековито дејство. Високата концентрација на бета глукан, пептидогликани, тритерпени, селен, германиум и други состојки го прави екстрактот од Реиши имуномодулатор кој го подобрува имунитетот, ги балансира хормоните, ги смирува воспаленијата ги штити органите и помага во третманот на болестите и ракот. Пептидо гликаните конкретно имаат докажано антимикробно и антивирално дејство за ефикасно уништување на вирусите и бактериите кои предизвикаат инфекции! }