Гел од Алое Вера со Ресвератрол (750ml)(2+1) ПАКЕТ

Гелот од Алое Вера со екстракт од грозје е додаток на исхраната наменет за поддршка на дигестивниот систем, имунитетот и здравјето на крвните садови.}


Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео