Гастро комплекс (2+1) ГРАТИС

ГАСТРО КОМПЛЕКС е 100% природен хомогенизиран додаток на исхраната, составен од пчелини продукти (матичен млеч, прополис и перга), ферментиран сок од диви јаболки и 16 билни екстракти (Анасон, Петровец, Жалфија, Ајдучка трева, Босилек,  Планински чај, Црвен кантарион, Жолт кантарион, Нане/Мента, Мајоран, Камилица, Чубрица и Линцура) со докажано стимулативно, муколитичко, антимикробно и антивоспалително дејство.}


2980 ден.

2,380 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео