Екстракт од Комбуха со ЦРНО ГОЏИ (1+1) ПАКЕТ

Екстрактот од Комбуха со ЦРНО ГОЏИ е 100% природен додаток на исхраната подготвен од концентриран ферментиран чај од комбуха збогатен со плод од црна гоџи бобинка и претставува ефикасно решение за детоксикација и подобрување на работата на црниот дроб, односно чистење на крвните садови и организмот од масни наслаги и токсини.}