Екстракт од Комбуха (2+1) ГРАТИС

Екстрактот на комбуха е 100% природен додаток на исхраната, без додадени вештачки бои, ароми, или други адитиви и конзерванси. Се подготовува од ферментиран чај од комбуха (преку процес на концентрирање и пастеризација на ферментираниот чај се добива екстракт од комбуха) и содржи од 10 до 100 пати поголема концентрација на специфични биоактивни молекули како лимонска, глуконска, глукуронска киселина во споредба со чајот од комбуха!}


2980 ден.

1,990 ден.

Видео Презентацијa

Екстрактот од дива боровинка е додаток на исхраната добиен од диви, планински боровинки богати со специфични антиоксиданти (антоцијанини). Препаратот е наменет пред се за лица со дијабетес за заштита на здравјто и функцијата на очите, бубрезите и крвните садови, како и за лица со заболувања на крвните садови и голем оксидативен стрес.

Погледнете видео